<h2>ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ</h2><p>Κατασκευάζουμε όλλων των ειδών μεταλλικές κατασκευές...</p> <h2>ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ</h2><p>Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε πολύ καλές τιμές...</p> <h2>ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ</h2><p>Το προσωπικό μας έχει εμπειρία στο χώρο και εξειδίκευση...</p>
Previous Next
ΚΤΙΡΙΑ
ΚΤΙΡΙΑ
 
Η επιχείρηση του Βασιλόπουλου Δημήτρη εδρεύει στην ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης και δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών και του εμπορείου οικοδομικών υλικών.
Τα μεταλλικά κτίρια έχουν μπει εδώ και χρόνια στη ζωή μας με την ευκολία που προσφέρουν και στην κατασκευή όσο και στη μεταφορά ή ανακύκλωση. Προσαρμόζονται με απλές μετατροπές σε κάθε σας ανάγκη και δίνουν λύση σε όλα τα προβλήματα με την ποικιλία των λύσεων που προσφέρουν.
 
 
 
Εμείς αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου την κάθε μεταλλική κατασκευή στο χώρο σας, τη μελέτη, τη σχεδίαση, την κατασκευή και την ανέγερση με αποτέλεσμα να σας λύνουμε τα χέρια με τις ολοκληρωμένες λύσεις μας.
Κατασκευάζουμε μεταλλικούς σκελετούς διαφόρων τύπων, σιλό, δεξαμενές, αγωγούς, γέφυρες κ.α.
 
Η σύμμεικτη δόμηση έχει δώσει λύση σε πολλά προβλήματα και έχει σώσει ζωές με την σωστή της λειτουργία. Επίσης οι μεταλλικές κατασκευές επειδή είναι προκατασκευασμένες έχουν εγγυημένη αντοχή από τον κατασκευαστή ως ένα πλήρως βιομηχανοποιημένο προϊόν που δεν θα αστοχήσει πολύ νωρίς, χαμηλό κόστος αφού χτίζονται γρήγορα και μεταφέρονται εξίσου εύκολα.
 
Είναι πλήρως λειτουργικά αφού μετατρέπονται εύκολα σε άλλα, μεταφέρονται και ανακυκλώνονται.
Κατασκευάστε σε εμάς κάθε είδος αποθήκης, σιλό, εκθεσιακού χώρου ή ακόμη και σπιτιού.
 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας…
Βασιλόπουλος Δημήτριος
Μεταλλικές Κατασκευές / Οικοδομικά Υλικά
ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολη 
τηλ. 2710222436 κιν. 6944510655