<h2>ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ</h2><p>Κατασκευάζουμε όλλων των ειδών μεταλλικές κατασκευές...</p> <h2>ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ</h2><p>Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε πολύ καλές τιμές...</p> <h2>ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ</h2><p>Το προσωπικό μας έχει εμπειρία στο χώρο και εξειδίκευση...</p>
Previous Next
ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ
ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ
 
Η επιχείρηση του Βασιλόπουλου Δημήτρη εδρεύει στην ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης και δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών και του εμπορείου οικοδομικών υλικών.
Στην επιχείρησή μας ασχολούμαστε χρόνια με τον σχεδιασμό και την κατασκευή γκαραζόπορτας. Η γκαραζόπορτα είναι πολύ σημαντική για την λειτουργία ενός σπιτιού αφού την χρησιμοποιείτε καθημερινά πάνω από μια φορά. 
 
 
 
Η γκαραζόπορτα είναι πολύ σημαντική αφού κρατάει το αυτοκίνητο ή ότι άλλο έχετε στο γκαράζ σας ασφαλές. Επιπλέον μπορούμε να κατασκευάσουμε αυτόματες γκαραζόπορτες για να μην ταλαιπωρείστε συνεχώς στο άνοιγμα και στο κλείσιμο. Κατασκευάζουμε εξαιρετικές γκαραζόπορτες που είναι σίγουρα αυτό που χρειάζεστε, με θερμομόνωση και αθόρυβες στη λειτουργία.
 
Τα υλικά μας αφού ασχολούμαστε και με το εμπόριο είναι τα καλύτερα, γιατί ξέρουμε να  επιλέγουμε και να χρησιμοποιούμε σωστά. Γενικότερα προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα για ασφάλεια και αισθητικής, σε πολύ χαμηλές τιμές.
Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την πώληση, την εγκατάσταση και την επισκευή κάθε είδους γκαραζόπορτας, μονοκόμματη γκαραζόπορτα, σπαστή γκαραζόπορτα, συρόμενη γκαραζόπορτα, ανοιγόμενη γκαραζόπορτα αλλά και την μετατροπή τους σε αυτόματες.
 
Για να παραγγείλετε και εσείς την δικιά σας επικοινωνήστε.
 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας…
Βασιλόπουλος Δημήτριος
Μεταλλικές Κατασκευές / Οικοδομικά Υλικά
ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολη 
τηλ. 2710222436 κιν. 6944510655