<h2>ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ</h2><p>Κατασκευάζουμε όλλων των ειδών μεταλλικές κατασκευές...</p> <h2>ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ</h2><p>Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε πολύ καλές τιμές...</p> <h2>ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ</h2><p>Το προσωπικό μας έχει εμπειρία στο χώρο και εξειδίκευση...</p>
Previous Next
ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
 
Η επιχείρηση του Βασιλόπουλου Δημήτρη εδρεύει στην ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης και δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών και του εμπορείου οικοδομικών υλικών.
 
Το προσωπικό μας είναι άριστα εκπαιδευμένο και μπορεί να κάνει επιδιορθώσεις αλλά και μετατροπές σε οχήματα. Κάνουμε επισκευή στο αμάξωμα, προσαρμόζουμε ότι μεταλλική κατασκευή θέλετε στο όχημά σας, με ασφάλεια και σωστή τεχνική.
Μονώνουμε οχήματα για ελεγχόμενη θερμοκρασία, οχήματα ψυγεία, όπου το όχημα πρέπει να είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά από θερμικής άποψης, πιο ανθεκτικά, ελαφριά, γερά και οικονομικά. 
 
Έχουμε την γνώση των υλικών που πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και το όχημά σας να ανταποκρίνεται σε αυστηρές απαιτήσεις. Όταν το υλικό είναι το σωστό έχουμε απαράμιλλα πλεονεκτήματα για τον κατασκευαστή, τον ιδιοκτήτη και τον οδηγό.
 
Είμαστε μια εταιρεία που μπορεί και προσφέρει προϊόντα στην καλύτερη σχέση ποιότητας, τιμής και χρόνου. Είμαστε ευέλικτοι, δυναμικοί και δίνουμε έμφαση στη σωστή κατασκευή γι’ αυτό μπορούμε να ευχαριστήσουμε και τον πιο δύσκολο πελάτη.
Έχουμε χρόνια στην αγορά και οι τύποι των κατασκευών μας καλύπτουν όλα τα επαγγελματικά οχήματα που κυκλοφορούν, πάντα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.
 
Κάνουμε μεγάλη ποικιλία κατασκευών, ανατρεπόμενες και εμπορικές κιβωτάμαξες, θαλάμους, υδραυλικές πόρτες, βυτία, πλυντήρια κάδων, ρυμουλκούμενα οχήματα, γερανοφόρα οχήματα κ.λ.π.
 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας…
Βασιλόπουλος Δημήτριος
Μεταλλικές Κατασκευές / Οικοδομικά Υλικά
ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολη 
τηλ. 2710222436 κιν. 6944510655